Seizoen 2017 - 2018

15-1-2018

Soms zit het mee, soms zit het tegen... (oh ja en: 'voorin gaat het even hard als achterin')

Soms zit het mee, soms zit het tegen... (oh ja en: 'voorin gaat het even hard als achterin')

Marathon Cup 9 in Breda op zaterdag 23 december was een wedstrijd die mee zat. We startten én finishten met z'n drieën! Tijdens de wedstrijd sprong Lilian naar de kopgroep, maar hield dit helaas net niet vol. Ondanks dat dit heel veel kracht kostte kon zij in het peloton goed herstellen en reed ze netjes de wedstrijd uit. Sara was actief en reed op alle plekken in het peloton, verbetering mogelijk in de eindsprint maar ze had lekker gereden. Demi reed voor de derde keer landelijk mee en waar ze de vorige keer niet verder kwam als 30 rondjes, reed ze nu voor het eerst de wedstrijd uit! Ploegleider Peter was heel blij aangezien dit een van de eerste keren was dat iedereen die startte ook de finish haalde (voor het eerst zaten we ook niet bij valpartijen...

1-1-2018

Lilian Temmink wordt 22e op NK Marathon in Utrecht.

Het was een sloopkoers, na 30 rondes was het aantal rijders van 75 naar 45 gegaan en zaten de overgebleven rijders al redelijk stuk. Robin zat helaas ook te veel in het gedrang achterin, en toen anderen een gaatje lieten kon ze niet meer bij komen, 100 rondjes stonden er op het bord, best wel veel zeker voor het Utrechtse ijs. Er ontstonden gaten en scheuren, alsof het natuurijs was. Nadat het peloton bijna gehalveerd was leek iedereen even te willen bijkomen, verschillende ploegen hadden al pogingen gedaan weg te komen maar niets lukte. Uiteindelijk ontstond er toch een kopgroep van 10 dames. Of het tempo toen stil viel? Nee, Palet en Mkbasics zaten er 'maar' met 1 rijder bij dus het gat moest dicht! Dit is niet gelukt en dus was het nog steeds afzien in het peloton 

Lilian reed super goed en bleef maar naar voren schuiven, onder aanwijzing van ploegleider Peter zorgde ze ervoor dat ze bij aansluiting van de kopgroep voorin zat voor het geval ze 'erop en erover' gingen.  Dit gebeurde niet en toen de bel kwam lukte het haar nog om een heel snel rondje te rijden en nog veel rijdsters in te halen, met als resultaat een keurige 22e plek.

4-12-2017

Weekend rust voor de landelijk rijders.

Na afgelopen weken in Haarlem, Amsterdam en Hoorn te hebben gereden gaat de competitie volgende week pas verder in Deventer.

In Haarlem reed Lilian erg goed aanvallend en heel knap de marathon uit! Robin had pech en moest helaas door een valpartij de wedstrijd verlaten.
De woensdag daarop reden Sara en Demi het Gewestelijk Kampioenschap van Noord-Holland/Utrecht. Deze wedstrijd was in Amsterdam en met 45 regio- en landelijk dames werd ...het een interessante wedstrijd. Sara zat mee in de kopgroep maar die reden helaas toch te hard door dus moest ze die groep laten gaan en kwam ze weer in het peloton. Wel heel mooi geprobeerd! Demi ving haar op en zo reden ze naar de eindsprint voor het peloton. Op 500m kwam Demi van achter en probeerde ze de sprint meteen aan te gaan, maar op Amsterdam waaide het toen heel hard dus nog een aantal rijdsters kwamen haar de laatste 100m inhalen. 20e plek als resultaat.

Afgelopen zaterdag alweer de Marathon Cup in Hoorn. De regiotop dames reden ook en Regioteam ThuisTuinieren reed erg opvallend. Om 19.15 stond helaas alleen Sara aan de start, Robin en Lilian reden de Kraantje Lek-bokaal in Haarlem en Demi kon helaas niet starten ivm haar enkel. 80 rondjes later, en Sara was gefinisht! Ze reed lekker, zat een keer mee, aanvallend, alles ging goed! Ze heeft zo'n grote stap gemaakt en dat laat nu zien dat ze het niveau aan kan door uit te rijden.

Vanavond weer een 6 banenwedstrijd in Alkmaar, en dan volgende week weer met z'n allen naar Deventer!


Seizoen 2016 - 2017

28-01-2017

Beau Wagemaker en Roza Blokker actief op Open NK op de Weissensee

Zaterdag 28-1-2017 om even over 9.00 was de start van het ONK, de dames reden 8 ronden van 10 km. Beau en Roza konden goed meekomen in het peloton na de eerste doorkomst reden ze op de 4e en 5e plek. Gedurende de wedstrijd hebben ze steeds rond de 30e plek gereden, en wisten op het eind sterk naar voren te rijden. Beau werd 15e en Roza 19e

10eea12e4cf14363b67ec35b8406d726jpg

1-1-2017

Roza, Beau en  Lilian rijden eerste NK van het nieuwe jaar

Op de eerste dag van 2017 stond het NK Marathon op het programma, hier deden Roza, Beau en Lilian mee. Lilian kwam helaas ten val. Roza reed goed voorin en zat met veel kopgroepen mee maar wist niet weg te komen. In de eindsprint zat ze niet op de goede positie en werd 38e. Beau zat gelukkig wel op een goede positie en wist een 10e plek te bemachtigen!

naamloospng

19-12-2006

Roza Blokker en Beau Wagemaker actief op KPN marathon 4 daagse.
Roza heeft in afgelopen 4 dagen zo'n 310 rondjes gereden op 4 verschillende plekken in het land. 20e, 35e, 55e (met val) en 14e is zij geworden. In de einduitslag is ze op een 27e plek geëindigd. Beau heeft het ook geweldig gedaan. Zij eindigde in de 4 races op een 8e, 7e, 14e en 23e plaats! In het jongerenklassement staat zij hoog genoteerd. En in het overall tussenklassement van de KPN Cup staat Roza op een 16e plaats en Beau in haar debuutjaar op een 27e.

30f081ec89454b68ae5cea12b22efc1bjpg